Nieuwe wijnen zomer/herfst: Alles Gut(e)s wijnen van Gerd Bernhart tijdelijk met 10% korting

De zomer heeft ons tot op heden in Nederland nog niet echt met lange perioden van zon en hoge temperaturen verwend.

Maar Gerd Bernhart uit Schweigen, in het zuidelijkste puntje van de Pfalz op de grens met de Elzas, kan alsnog wat zon in het glas brengen! Met drie Gutsweine (zeg maar: de 'instappers') van Weingut Bernhart. Smakelijke wijnen voor alledag met een prijs rond een tientje.

         
doos met twee flessen van elk van deze drie wijnen nu met 10% KORTING, van € 58,80 voor € 53,00 

 • Weingut Bernhart – Chardonnay trocken 2020
  Een loepzuivere, elegant-slanke Chardonnay zonder houttonen. Een heerlijke zomer- en najaarswijn voor op het terras, bij een borrel of als begeleider van vis, gevogelte, quiche of een lichte salade. Tonen van kweepeer, honingmeloen en rijpe appel.
  Voor de liefhebbers van een frisse Chardonnay!

 • Weingut Bernhart – Silvaner trocken 2020
  Een ingetogen frisse Silvaner, aards (mineraal) en kruidig. Geen aroma-bom, maar een slanke aperitiefwijn. Deels uit de wijngaarden van de Erste Lage 'Finstergasse', net over de grens in Frankrijk (met een kalk- en leembodem: kalk voor de mineraliteit en leem voor de rijkheid).

 • Weingut Bernhart – Portugieser trocken 2017
  Uit de wijngaarden rondom het dorp Rechtenbach. Kers en bessen, milde tannines & zuren en een beschaafd houttoontje (gerijpt in een Stückfass van 1200 liter). Een ongecompliceerde begeleider van pasta’s, vlees- en kipgerechten of bij de BBQ. Kan ook lekker licht gekoeld worden gedronken!

© 2020 - 2022 Erasmus Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.