Pinot Paradise Germany deel II, nu met gratis fantastisch standaardwerk 'Wijnland Duitsland!

Vanaf 15 oktober rode Burgunder (Pinot) bestellen en een gratis wijnbijbel – het veel geprezen ‘Wijnland Duitsland’ – op de koop toe krijgen, hoe mooi is dat!

Onder de slogan ‘Pinot Paradise Germany’ zet het Informatiebureau voor Duitse Wijn het hele jaar door Duitsland als veelzijdig Pinot- ofwel Burgunderland in de schijnwerpers. En net als in het voorjaar is er deze herfst een uiterst interessante actie aan verbonden: tussen 15 oktober en 15 november krijg je bij aankoop van € 180 rode Duitse Burgunders het boek ‘Wijnland Duitsland’ cadeau, 415 pagina's wijninfo in wat alom gezien wordt als het nieuwe standaardwerk in de Nederlandse taal.

Om het voor u nog wat eenvoudiger te maken, hebben wij een prachtig probeerpakket samengesteld waarin al onze negen verschillende rode Burgunders vertegenwoordigd zijn. Vanaf 15 oktober hier te bestellen.

De prijs van € 180 is direct ook voldoende om aanspraak te kunnen maken op het bonusboek van Gerd en Marc!

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Na het succes van het ‘witte’ gedeelte van Pinot Paradise Germany, moet deze herfst zoals gezegd met rode pinots gewerkt worden. Daartoe behoren onder meer de Spätburgunder (Pinot noir), Frühburgunder (Pinot noir précoce / Pinot Madeleine), Schwarzriesling (Pinot Meunier) en St. Laurent. Voldoende keus dus!

En dan het heerlijke boek boordevol relevante informatie. U moet er zelf nog wel iets voor doen natuurlijk, maar dat is geen al te grote moeite: eerst bestelt u bij ons een mooi pakket Burgunders voor minimaal € 180 (bijvoorbeeld onze proefdoos met rode Burgunders), vervolgens stuurt u een kopie van het aankoopbewijs (factuur) samen met uw adresgegevens en telefoonnummer naar info@duitsewijn.nl. In reactie daarop zorgt het Informatiebureau voor Duitse Wijn ervoor dat u het prachtige boek van Gerd Brabant en Marc Roovers (ter waarde van € 45) in de bus krijgt. Maximaal één boek per adres en zo lang de voorraad strekt.

© 2020 - 2022 Erasmus Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.