Voorjaarsproeverij Erasmus Wijnen 2022

        

We schrijven 24 april 2022, 17:22 uur. Zojuist hebben we de laatste wijnliefhebbers hartelijk uitgezwaaid. Maar je realiseert je niet dat ze de laatsten zijn, je bereidt je alweer voor op nóg een golf bezoekers, totdat je merkt dat er om je heen getoost wordt op de goede afloop. Dan pas valt het kwartje. De Voorjaarsproeverij van Erasmus Wijnen in Villa Fleurie te Rosmalen is een succes. Wat een leuke proeverij is het geweest, en wat is ie omgevlogen, deze mooie, lange voorjaarsdag. Hartelijk dank aan alle familieleden, oude en nieuwe vrienden!

 

 

 

 

In de prettig ontspannen en intiem-gezellige omgeving hebben de bezoekers vier uur lang kunnen genieten van onze Duitse lente- en zomerwijnen, 26 open flessen in totaal, plús bonuswijnen. Je zou toch denken dat je als bezoeker dan een selectie maakt, maar nee: iedereen proeft alles, uitzonderingen daargelaten.
De mensen ruiken, drinken en spugen dat het een lieve lust is, beoordelen de wijnen op hun eigen merites, of vergelijkend, al naar gelang de voorkeur. Het is gaaf om te zien hoe bevlogen de discussies dan soms worden: über Geschmack lässt sich streiten. Ja, het is een levendige en gezellige bedoening.

We hebben wel geleerd dat voor foto's nemen op zo’n intense dag geen tijd is, dus moet u het doen met enkele schaarse kiekjes. Maar goed, dat halen we in het najaar wel in. Maarten en Ragnar kijken in elk geval uit naar een weerzien, op de website, online of in vivo bij de volgende proeverij in het najaar!

© 2020 - 2022 Erasmus Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.