Herfstproeverij Erasmus Wijnen - 28 november 2021 UITGESTELD!

UITSTEL Herfstproeverij

Wij hebben met pijn in het hart besloten om onze Herfstproeverij op zondag 28 november a.s. af te gelasten en uit te stellen tot een later moment. Al dagenlang liepen we rond met de vraag welke beslissing de juiste zou zijn. De voortdurende stijging van het aantal coronabesmettingen en de verantwoordingsplicht die wij ervaren jegens de gezondheid van alle betrokkenen – zowel bezoekers als medewerkers – laten een Herfstproeverij vanuit ons oogpunt als organisator helaas niet toe. Door de aard van een proeverij, waar mensen gezellig bij elkaar komen om te proeven en over de wijnen te praten, kunnen we de vereiste minimale afstand niet waarborgen.

Oorspronkelijke tekst:

De grote Najaarsproeverij van Erasmus Wijnen op zondag 28 november 2021 in Villa Fleurie te Rosmalen!

Elke wijngenieter kan bij ons zijn of haar hart komen ophalen aan Duitse topwijnen uit Rheinhessen, de Pfalz en Württemberg.

Wijnen van o.a. de volgende wijnhuizen zullen op tafel staan:

Sektkellerei Andres & Mugler, Ruppertsberg/Maikammer (Pfalz)
VDP.Weingut Bernhart, Schweigen (Pfalz)
Weingut Dengler-Seyler, Maikammer (Pfalz)
VDP.Weingut Drautz-Able, Heilbronn (Württemberg)
Weingut Kampf, Flonheim (Rheinhessen)
Weingut Milch, Monsheim (Rheinhessen)
Weingut Heinrich Spindler, Forst an der Weinstraße (Pfalz)
Weingut Weinreich, Bechtheim (Rheinhessen)

Mit von der Partie - special guest Markus Drautz! Hij presenteert een selectie van zijn wijnen die anders niet zo snel in je glas te vinden zijn.

Dus ben je op zoek naar een gezellige middag, nieuwe wijnen of een bijzonder kerstcadeau, kom dan eind november naar Rosmalen!

Locatie: Villa Fleurie, De Driesprong 11, 5241 TJ Rosmalen

Tijd: 13:00-17:00 uur

Aan de proeverij zijn geen kosten verbonden. Ons even laten weten dat je komt, stellen we op prijs, maar is geen verplichting. Via info@erasmuswijnen.nl kunt u ons bereiken.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid maar ook met openbaar vervoer is het prima te bereiken. Villa Fleurie ligt 5 minuten lopen vanaf NS Station Rosmalen.

 

 

© 2020 - 2022 Erasmus Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.