Oude Sauvignon blancs bij Harrie's Wine & Deli - 29 november 2021 UITGESTELD!

UITSTEL Proeverij oude Sauvignon blancs (niet openbaar)

Alle inspanningen en voorbereidingen ten spijt zien we ons genoodzaakt om de Sauvignon blanc-proeverij met Markus Drautz tot nader order uit te stellen.

De voortdurende stijging van het aantal coronabesmettingen en de verantwoordingsplicht die wij ervaren jegens de gezondheid van alle deelnemers laten een samenzijn vanuit ons oogpunt als organisator helaas niet toe.

Markus, Harrie, Maarten en Ragnar hopen dat je begrip hebt voor de ontstane situatie, en dat we jou volgend jaar onder betere omstandigheden alsnog zullen kunnen verwelkomen in Rotterdam.

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en laten je zo spoedig mogelijk weten aan welke data we denken voor de verschoven proeverij.

Oorspronkelijke tekst aan de genodigden:

Op maandag 29 november 2021 organiseren wij van Erasmus Wijnen een proeverij van oude Sauvignon blancs die wij graag met liefhebbers willen delen.

Deze unieke proeverij vindt 's middags tussen 12 en 15:30 uur plaats bij Harrie Baas, meer precies in Harries Wine & Deli, Hoogstraat 63a te Rotterdam.

Wij hopen dat je geïnteresseerd bent en horen graag of je komt.

De wijnen komen allemaal van VDP-Weingut Drautz-Able uit Württemberg en Markus Drautz is zelf aanwezig om zijn Sauvignon blancs, die tot maar liefst 1989 teruggaan, op innemende manier te presenteren. 

We kijken uit naar een positieve respons en verheugen ons al op een fantastische proefmiddag.

© 2020 - 2022 Erasmus Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.