De zomer in je bol II - Proeverij 5 juli 2022

Op dinsdag 5 juli organiseert Erasmus Wijnen van 20:30 uur tot uiterlijk 22:00 uur de kleine online proeverij 'De zomer in je bol 2022'.

Nu de eerste editie van vorig jaar juni zo’n groot succes is gebleken, gaan wij proberen om er een jaarlijkse traditie van te maken: vóór de zomervakantie nog even online proeven, heerlijk buiten in de comfortabele omgeving van je eigen tuin, terras of balkon, tenminste, als het weer meezit.

Maar of dat weer begin juli nu wel of niet zomers aanvoelt, met onze proeverij krijg je de gelegenheid om een momentje helemaal voor jezelf te hebben. Drie Duitse kwaliteitswijnen van duurzaam werkende wijnboeren, vergezeld van relevante informatie en persoonlijke anecdotes door Maarten Drop en Ragnar van Es, met dat alles willen wij gezamenlijk de zomer inluiden.

Inschrijven via een korte bericht aan info@erasmuswijnen.nl, voorzien van naam, adres en telefoonnummer.

De kosten bedragen € 47,50 inclusief verzendkosten. Voor dat bedrag ontvang je niet alleen drie flessen authentieke wijn (Sekt, wit, rosé of rood, dat ligt nog niet vast), maar zoals gezegd ook informatiemateriaal en begeleiding door Maarten en Ragnar.

Verdere informatie volgt na aanmelding.

Wij verheugen ons al om jullie 5 juli a.s. online te zien!

© 2020 - 2022 Erasmus Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.