Onze proefdozen

Iedere proefdoos hebben we samengesteld rond een thema: druivenras(sen), wijnhuis, drinkmoment of bijzondere aangelegenheid. De wijnen zijn op een speelse manier beschreven om u een beetje een idee te geven wat u kunt verwachten.

Maar als u vragen heeft, bel of mail ons gerust. We proberen uw vraag dan zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarbij krijgt u van ons het beste advies, afgestemd op uw persoonlijke smaak.

Sorteer op
 • Proefdoos 'Hamersma spreekt zich uit!'
  Proefdoos 'Hamersma spreekt zich uit!'

  Een doos met zes mooie wijnen die door Harold Hamersma beoordeeld zijn met twee maal een 8,5, 3 maal een 9- en zelfs een 9.
  Kijk maar eens of hij gelijk heeft!

  € 98,15 € 90,00
 • Perswijn Pfälzer toppers Weissburgunder
  Perswijn Pfälzer toppers Weissburgunder

  Wie zegt dat weissburgunder een eenvoudige allemansvriend is, moet deze wijnen maar eens bij een goede maaltijd schenken. De Pfalz en weissburgunder vormen een prachtige combinatie. Proef maar eens!

  1 x Weingut Dengler-Seyler -…

  € 52,95 € 47,50
 • Kennismakingsdoos (3) Weingut Drautz-Able
  Kennismakingsdoos (3) Weingut Drautz-Able

  Een nieuwe loot aan de Erasmus Wijnen stam: Weingut Drautz-Able uit Heilbronn (Württemberg). Een VDP-lid sinds lange tijd. Eén van de kartrekkers van Sauvignon blanc en barrique-gerijpte HADES wijnen in Württemberg. Tot kort…

  € 39,65 € 36,50
 • Kennismakingsdoos (6) Weingut Drautz-Able
  Kennismakingsdoos (6) Weingut Drautz-Able

  Een nieuwe loot aan de Erasmus Wijnen stam: Weingut Drautz-Able uit Heilbronn (Württemberg). Een VDP-lid sinds lange tijd. Eén van de kartrekkers van Sauvignon blanc en barrique-gerijpte HADES wijnen in Württemberg. Tot enige…

  € 79,30 € 70,00
 • Alles Guts van Gerd
  Alles Guts van Gerd

  Een doos met twee witte wijnen en één rode wijn van VDP-Weingut Bernhart uit Schweigen-Rechtenbach, het zuidelijkste puntje van de Pfalz aan het eind van de Deutsche Weinstraße. Letterlijk op (en over) de grens met de Elzas.

  € 58,80 € 53,00
Sorteer op
© 2020 - 2021 Erasmus Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.